måndag, augusti 08, 2011

Skogens skatter

Det är så lyxigt att bo precis intill skogen, som den här tiden är fylld med massa gott. Det har blivit ett par vändor för oss och vi har gjort drottningssylt och stekt kantareller. Idag var fokus blåbär och det räckte till en riktig smarrig våffel-lunch.Vi testade att blanda blåbär i smeten och det blev gott, men bären fastnade i våffeljärnet. Lika gott med bären ovanpå våfflan! :-)

5 kommentarer:

  1. Våfflor. Mums!!! Vilken härlig bild med dina små våffelbagare.

    Hälsar Åsa

    SvaraRadera
  2. Å, ser jättegott ut. Synd att man är ensam hemmma denna veckan. Inte så kul att grädda våfflor åt en person. Men blåbär på verkar som en bra kombo.

    /Monica

    SvaraRadera
  3. Mums, ser gott ut! mlj

    SvaraRadera
  4. Åh vad det ser mysigt ut! underbart :)
    Ha det gott! / Ann-Louise

    SvaraRadera
  5. Blåbär är ju så gott! Drottningsylt tänkte jag också göra, kul när man har just blåbär och hallon. Vad duktiga de är dina killar, härliga bilder!

    Kram

    SvaraRadera